Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

From passion to parts ...

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Piese excavatoare pe roti JCB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei
Brand
JS130W JS145W JS175W JS180W
Pe stoc
Da
Descriere
Terra Parts & Machinery Srl vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu solutii complete in ceea ce priveste categoria pieselor de schimb. Comercializam piese de schimb pentru utilaje de constructii multi brand originale, producator si aftermarket.

Toate piesele vin insotite de garantie si consultanta in montajul acestora, conform specificatiilor producatorului. Oferim solutii de montaj prin partenerii nostri, avand siguranta ca piesa comandata este montata de personal specializat in domeniu. Printre tipurile de piese pentru utilajele de constructii amintim : piese motoare, piese transmisii, piese hidro motoare de mars si rotire piese punti / axe, piese hidraulice, piese pentru directie, elemente de uzura, componente electrice, geamuri, componente control utilaj, componente cabina, componente franare, baterii, cauciucuri si jante etc.

Aveti in dotare un excavator JCB JS130W / JS130W-PLE / JS145W / JS150W / JS160W / JS175W / JS200W  si aveti de piese de schimb , consumabile ( filtre & uleiuri & vaseline ) ? Aveti de nevoie de un sfat cum sa faceti revizia sau intretinerea corecta a acestuia

? Cautati o echipa specializata pentru a remedia defectul utilajului
? Sau doriti o a doua opinie referitor la piese de schimb sau service

Terra Parts & Machinery Srl vine cu raspunsuri si solutii pentru Dvoastra , fie ca este vorba de piese , sfaturi tehnice sau service .

Comercializam piese pentru excavatoare pe pneuri JCB originale , producator si aftermarket . Piese noi , reconditionate , second :

- Piese motoare
- Piese sistem injectie : pompa de injectie , injectoare, rampa de inalta , componente sistem carburant joasa presiune
- Piese transmisie : piese punti , cutii de transfer
- Pompe hidraulice , pompe de mars , distribuitoare hidraulice
- Cilindrii hidraulici , componente sistem hidraulic
- Elemente de uzura bucse si bolturi
- Elemente si componente cabina
- Elemente control utilaj : pedale , manete, joystick uri
- Cauciucuri noi si second . Jante
- Atasamente : Picon hidraulic , Rototilt , Cupe diverse dimensiuni si aplicatii , dinti cupe , Foreza / burgiu de pamant , Crushere si foarfeci de beton , Perii de asfalt etc

Nu putem cuprinde toate piese pentru excavatoare JCB in acest anunt sau poate am omis din ele , de aceea va invitam sa ne contactati si sa discutam solicitarile Dvoastra . Suntem convinsi ca vom gasi solutiile potrivite .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura