Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

From passion to parts ...

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Piese buldoexcavator JCB 1CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15 lei
Brand
1CX 1CX T
Pe stoc
Da
Descriere
Terra Parts & Machinery Srl vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu solutii complete in ceea ce priveste categoria pieselor de schimb. Comercializam piese de schimb pentru utilaje de constructii multi brand originale, producator si aftermarket.

Toate piesele vin insotite de garantie si consultanta in montajul acestora, conform specificatiilor producatorului. Oferim solutii de montaj prin partenerii nostri, avand siguranta ca piesa comandata este montata de personal specializat in domeniu. Printre tipurile de piese pentru utilajele de constructii amintim : piese motoare, piese transmisii, piese hidro motoare de mars si rotire piese punti / axe, piese hidraulice, piese pentru directie, elemente de uzura, componente electrice, geamuri, componente control utilaj, componente cabina, componente franare, baterii, cauciucuri si jante etc.

Aveti un utilaj JCB 1CX , si aveti nevoie de piese si service pentru el ? Terra Parts & Machinery Srl va poate ajuta cu oferte de pret avantajoase pentru piese de schimb noi , second , reconditionate . Piese originale si producator . Nu aveti cine sa va efectueze reparatia pentru utilajul din dotare sau aveti nevoie de o echipa de profesionisti , pentru a fi sigur ca utilajul va fi functional in cel mai scurt timp la costuri minime ? Nimic mai simplu , apelati cu incredere la noi si va punem in legatura cu echipele de service colaboratoare .

Piese disponibile pentru comanda la utilaje JCB 1CX :

- Piese motor
- Piese hidraulice - pompe si componente pompe hidraulice
- Componente transmisii finale
- Bolturi si bucse
- Piese electrica
- Piese / Elemente de control cabina
- Geamuri
- Cupe si dinti
- Diverse atasamente : picoane , cupe , burghiu de pamant , trenchere etc
- Cauciuri noi si second
- etc

Va stam la dispozitie cu solicitarile Dvoastra . Terra Parts & Machinery Srl este o fima independenta de reprezentata oficiala , dar care va poate oferi solutii viabile.

Toate piesele noi vin insotite de 12 luni de garantie .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura