Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

From passion to parts ...

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Piese dumper JCB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei
Brand
712 714 716 718 722 726
Pe stoc
Da
Descriere
Terra Parts & Machinery Srl vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu solutii complete in ceea ce priveste categoria pieselor de schimb. Comercializam piese de schimb pentru utilaje de constructii multi brand originale, producator si aftermarket.

Toate piesele vin insotite de garantie si consultanta in montajul acestora, conform specificatiilor producatorului. Oferim solutii de montaj prin partenerii nostri, avand siguranta ca piesa comandata este montata de personal specializat in domeniu. Printre tipurile de piese pentru utilajele de constructii amintim : piese motoare, piese transmisii, piese hidro motoare de mars si rotire piese punti / axe, piese hidraulice, piese pentru directie, elemente de uzura, componente electrice, geamuri, componente control utilaj, componente cabina, componente franare, baterii, cauciucuri si jante etc.

Aveti in dotare un Dumper JCB - 712 /  714 / 716 / 718 / 722 / 726 si cautati piese pentru el ? Aveti nevoie de service de specialitate pentru Dumper JCB ?

Terra Parts & Machinery Srl va pune la dispozitie piese noi , reconditionate si second pentru Dumper JCB . Piese originale , piese producator si aftermaket.

- Piese motoare - componente motor . Motoare noi , reconditionate si second
- Piese transmisii - componente transmisii . Transmisii noi, reconditionate  si second
- Piese Hidraulica - pompa hidraulica , distribuitor hidraulic , cilindrii hidraulici , componente sistem hidraulic
- Piese punti / axe - planetare - diferential , piese reductor .
- Piese caroserie
- Cauciucuri , jante noi si second
- Componente cabina - geamuri , componente electrice .

Va stam la dispozitie pentru a oferi solutia potrivita atat pentru piese , service de specialitate cat si doar daca aveti nevoie de o a doua opinie .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura