Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

From passion to parts ...

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Piese second excavator Cat 312B 1998 6SW0441

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10 lei
Brand
Cat 312B 1998 6SW0441
Pe stoc
Da
Descriere
Terra Parts & Machinery Srl vine in intampinarea solicitarilor dumneavoastra, cu piese second de calitate si accesibile bugetului dumneavoastra. Cand o piesa sau ansamblu nou este peste bugetul stabilit, va oferim solutii practice pentru ansambluri si piese second, verificate si perfect functionale. Acoperim gama de piese pentru utilaje constructii, agricole si camioane.

Amintim cateva din ansamblelurile second pe care le comercizlizam: ansambluri si subansambluri: motoare, transmisii, punti, brate utilaje, cabine, atasamente. Toate piesele second comercializate sunt verificate si vin cu garantie. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe oferte si detalii.

Piese second calitative, verificate de furnizorii nostrii sa fie in parametrii optimi de lucru. Colaboram cu firma la nivel mondial care tin parcuri de utilaje pentru dezmembrat, firme consecrate pe pietele internationale .

Stim, ca pentru unele utilaje costul unei piese noi este in contradictie cu valoarea utilajului, si de aceea oferim serviciul de piese second - verificate - pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, cu solutii pentru fiecare buget.

- Motoare si subanasamble motoare
- Transmisii si subansamle transmisii
- Punte / axe si subansamble axe , piese punti
- Pompa hidraulice
- Distribuitoare hidraulice
- Cilindrii hidraulici
- Hidromotoare de mars / reductoare de mars
- Hidromotoare rotire / reductoare de rotire
- Coroane de rotire
- Radiatoare de apa
- Brate si ansamble caroserie
- Componente electrice si electronice
- Componente cai rulare : lanturi senile , roti mortice , role inferioare si superioare , roti de ghidaj, intinzatoare senile
- Cauciuri
- Altele

In cazul in care nu gasiti utilajul Dvoastra in lista utilajelor aflate la dezmemebrat va rugam sa ne contactati , avem sute de utilaje la dezmembrat , si nu putem afisa toate modelele. Dar sunt disponibile utilaje la dezmembrat si piese din dezmembrari pentru orice tip si marca de utilaj .

Ne dorim sa va cunoasteam. Suntem aici pentru a va raspunde tuturor solicitarilor dumneavoastra. Ne puteti contacta prin una din metodele prezentate mai jos. Pentru orice informatii utile sau servicii complete va stam la dispozitie cu raspunsuri prompte

Piese second excavator Cat 312B 1998 6SW0441
Trimite mesaj
Din Gura in Gura