Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

From passion to parts ...

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Atasamente utilaje de constructii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
CAT Volvo Case Komatsu Hitachi
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Terra Parts & Machinery Srl este o companie a carui domeniu principal de activitate este comercializarea pieselor si accesorilor pentru utilaje teraserie de constructii, utilaje agricole, utilaje forestiere si camioane. Totodata va punem la dispozitie o gama variata de utilaje noi si second din sectorul constructiilor, agricole, forestiere si intretinere municipala.

Datorita resurselor de care dispunem si a cunostintelor noastre, compania noastra ofera consultanta si suport tehnic pentru problemele pe care le intampina clientii nostri, atat in ceea ce priveste aprovizionarea corespunzatoare a pieselor cat si suport service.

Misiunea noastra este sa oferim cele mai bune solutii atat tehnice cat si practice, clientilor care doresc o aprovizionare constanta si de calitate a pieselor si serviciilor necesare utilajelor terasiere, agricole, forestiere si camioanelor.

Terra Parts & Machinery Srl va pune la dispozitie o gama diversificata de atasamanete pentru domeniile : constructii, agricol, forestier si intretinere urbana.

Printre atasamentele pe care le comercializam amintim: picoane hidraulice, foarfeca de taiat hidraulica, crushere hidraulice, foreze, rototilt, cuple mecanice si hidraulice, perii de curatare, cupe betoniera, trenchere, lame de zapada, tocatoare pentru resturi vegetale, trimere pentru copaci, placi compactoare, graifere, furci, freze de zapada.

Furnizam atasamente pentru utilaje agricole si intretinere municipala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura