Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

From passion to parts ...

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Uleiuri & vaseline utilaje constructii si agricole

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
CAT Volvo Case Komatsu Hitachi
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Terra Parts & Machinery Srl este o companie a carui domeniu principal de activitate este comercializarea pieselor si accesorilor pentru utilaje teraserie de constructii, utilaje agricole, utilaje forestiere si camioane.

Totodata va punem la dispozitie o gama variata de utilaje noi si second din sectorul constructiilor, agricole, forestiere si intretinere municipala.

Datorita resurselor de care dispunem si a cunostintelor noastre, compania noastra ofera consultanta si suport tehnic pentru problemele pe care le intampina clientii nostri, atat in ceea ce priveste aprovizionarea corespunzatoare a pieselor cat si suport service.

Misiunea noastra este sa oferim cele mai bune solutii atat tehnice cat si practice, clientilor care doresc o aprovizionare constanta si de calitate a pieselor si serviciilor necesare utilajelor terasiere, agricole, forestiere si camioanelor.

Comercializam o gama diversificata de ulei si vaselina de un inalt nivel calitativ , produse in Germania si Olanda pentru toata gama de : utilaje agricole , utilaje de constructii , utilaje forestiere , camioane , autoutilitare, autoturisme .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura