Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

From passion to parts ...

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Piese second utilaje constructii & agricole

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
CAT Komatsu Case John Deere Deutz
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Terra Parts & Machinery Srl este o companie a carui domeniu principal de activitate este comercializarea pieselor si accesorilor pentru utilaje teraserie de constructii, utilaje agricole, utilaje forestiere si camioane. Totodata va punem la dispozitie o gama variata de utilaje noi si second din sectorul constructiilor, agricole, forestiere si intretinere municipala.

Datorita resurselor de care dispunem si a cunostintelor noastre, compania noastra ofera consultanta si suport tehnic pentru problemele pe care le intampina clientii nostri, atat in ceea ce priveste aprovizionarea corespunzatoare a pieselor cat si suport service.

Misiunea noastra este sa oferim cele mai bune solutii atat tehnice cat si practice, clientilor care doresc o aprovizionare constanta si de calitate a pieselor si serviciilor necesare utilajelor terasiere, agricole, forestiere si camioanelor.

Venim in intampinarea solicitatilor Dvoastra de piese si ansamble second pentru utilaje de constructii si agricole cum ar fi: motoare second , transmisii second, punti second, reductoare second, pompe hidraulice second, brate excavare, etc

Toate elementele second comercializate de societatea noastra sunt atent verificati, astfel ca functionalitatea lor este garantata.

Dorim sa va cunoastem si sa venim in intampinarea solicitarilor Dvoastra cu solutii viabile la preturi corecte.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura